torsdag 8. desember 2011

Gult kort

og 2 minutters tenkepause.

Vott nummer 1 er snart ferdig - mangler tommel (vask og pressing) men se så stor den er!!!!!! Pinnene på siden er 15 cm.... STØNN.  Jeg har tidligere strikket fishermans friend sokker som var til sambo og da strikket jeg herrestørrelse og endte opp med damesokker. Så denne gangen tenkte jeg at jeg måtte jo bruke større pinner sånn at vottene ikke ble for små - men det gikk liksom andre veien.

De er faktisk litt for store for samboeren min. Og det blir han som skal få dem - etter en runde med meg selv om jeg skulle stoppe.

Det er nemlig ikke lett å omsette puddelvotter hehe.

Men jeg fortsetter!!!

Figgapia er treg å poste innlegg...

Vel altså.... *hihi* (bedre sent enn aldri er det vel noe som heter...)
Jeg ble gressenke tirsdagen den 29.november og ble sittende hjemme med to små hele onsdagen og torsdagen (som var den 1.).
Sent på torsdagskvelden fikk jeg startet på prosjektet mitt, Felisihals i babyull av typen flerfarget lanett fra Sandnes.
Halsen er til lille prinsen min, han trenger noen flere for å ha i barnehagen og til hjemmebruk. Blir jeg fornøyd med resultatet kan det vel fort hende at det blir en til til lillemor.
Håper jeg rekker tidsfristen og blir ferdig med den, det er ikke så enkelt med to små rundt halsen og et hode som ikke er der jeg skulle ønske det var.... Så kroppen og hodet er ikke helt samarbeidsvillig for tiden.
Jeg koser meg dog med den lille strikketiden jeg får og ser fremover til jul og nyttår. Kos dere alle sammen.

2 sjal :)

 Ikke blokka enda :))
Denne er forsåvidt ikke med for jeg har ikke blogga bilde av garnet...men måtte ha ett prosjekt på strikkekafe i trondheim slenger med :) as u know, æ e itj me i trekgning, men dere andre kan blogge med passord med bilde om dere får til, men jeg velger jo og stole på folk at man ikke jukser vettu :)) Masse flotte prosjekt på gang og ferdige. HEIA OSS og HEIA NORGE!!!